Dan Voiculescu înfiinţează un partid nou, din închisoare. Daniel Constantin rămâne cu Partidul Conservator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Voiculescu susţine formaţiunea desprinsă din Partidul Conservator condus de Daniel Constantin
Dan Voiculescu susţine formaţiunea desprinsă din Partidul Conservator condus de Daniel Constantin

Partidul Puterii Umaniste, rupt din Partidul Conservator păstorit de Daniel Constantin, este noul proiect politic girat de către Dan Voiculescu, chiar din spatele gratiilor.

„Astăzi, un grup de tineri a depus la Tribunalul Bucureşti cererea de înregistrare a Partidului Puterii Umaniste – PPU. Partidul preia doctrina umanistă, fondată de mine în 1992 care recunoaşte demnitatea, valoarea şi posibilităţile de desăvărşire a fiinţei umane“, a scris ieri Voiculescu, pe blog.

„Această doctrină propune o construcţie socială sănătoasă, bazată pe clasa de mijloc, pe valorile familiei. Realitatea este că lumea este compusă din oameni care au iniţiativă, din indivizi care ştiu să organizeze şi să conducă, dar şi din persoane care au nevoie de sprijin. Istoria va confirma sau infirma valabilitatea acestei doctrine pe care am numit-o ”a patra cale”.“, a mai scris Voiculescu.

În acelaşi timp, postul de televiziune Antena 3 s-a alăturat demersului susţinut de Dan Voiculescu.

„Dan Voiculescu salută înfiinţarea Partidului Puterii Umaniste social-liberal. Într-o postare pe blogul personal, profesorul universitar spune că noua formaţiune preia doctrina umanistă promovată chiar de el în 1992.

Un grup de tineri şi foştii conservatori dezamăgiţi de direcţia în care merge partidul condus de Daniel Constantin au început demersurile pentru înfiinţarea noii formaţiuni. Reprezentanţii Partidului Puterii Umaniste spun că se adresează clasei de mijloc din România şi susţin promovarea capitalului autohton“, se arată într-o reacţie transmisă de Antena 3, citată de site-ul „Reporter Virtual“.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite