Dan Voiculescu: Băsescu nu apucă Revelionul la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatorul PC, Dan Voiculescu, a anunțat, marți seară, că Traian Băsescu va pleca într-un fel sau altul de la Cotroceni, fie demisionând, fie prin demitere. Voiculescu a subliniat că va fi modificată legea referendumului astfel încât acesta să fie demis, iar alegerile prezidențiale să se desfășoare concomitent cu parlamentarele.

„L-aș ruga, i-aș recomanda președintelui să scutească România atât în plan și mai ales în plan internațional de o nouă figură neadecvată - suspendare, referendum, chemarea poporului la referendum și demiterea lui", a adăugat el, la Antena 3.

„Dacă nu-și dă demisia în următoarele 30 de zile, va fi suspendat în următoarele 60 de zile. Avem o mică problemă, pentru că a modificat în mod criminal legea referendumului și, având majoritatea în Parlament, a spus că poate fi ales cu 4 milioane, dar demis numai cu 9 milioane.

Și vom avea o mică problemă să intrăm în normalitate, dacă ești ales cu majoritate simplă să fii demis cu majoritate simplă. În 60 de zile va fi suspendat oricum. Avem 30 de zile până la referendum, înseamnă 90 de zile, după care vom avea alegerile prezidențiale în același timp cu alegerile prezidențiale, în noiembrie sau poate în octombrie", a mai spus Voiculescu.

Dan Voiculescu este convins că șeful statului nu va apuca revelionul în funcția de președinte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite