Dan Suciu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurnalistul Dan Suciu a mai fost purtătorul de cuvânt al Guvernului şi în executivul condus de Mihai Răzvan Ungureanu
Jurnalistul Dan Suciu a mai fost purtătorul de cuvânt al Guvernului şi în executivul condus de Mihai Răzvan Ungureanu

Dan Suciu, numit în urmă cu un an purtător de cuvânt al Băncii Naţionale, va fi purtătorul de cuvânt al noului guvern condus de Dacian Cioloş.

Dan Suciu, care a fost din noiembrie 2014 şi până acum purtătorul de cuvânt al Băncii Naţionale, a fost numit azi noul purtător de cuvânt al Guvernului, informează Digi 24. Dan Suciu a mai ocupat aceeaşi funcţie, pentru scurt timp, şi în executivul condus de Mihai Răzvan Ungureanu în anul 2012.

Dan Suciu ar urma să ocupe funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului pentru o perioadă limitată, posibil până la primăvară. El are o experienţă jurnalistică de aproape 20 de ani, fiind redactor la publicaţiile „Banii noştri“, „Privirea“, „Prezent“, iar din 2006 a fost realizator la Money Channel şi, ulterior, a ocupat funcţia de redactor-şel al postului TV. A mai lucrat, de asemenea, la Realitatea TV şi Digi 24.

Dan Suciu este absolvent al Facultăţii de Filosofie din cadrul Universităţii din Bucureşti şi al unui master în politici publice. În prezent, este doctorand în economie.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite