Dan Nica: Mi-e ruşine cu un preşedinte precum Klaus Iohannis

Dan Nica: Mi-e ruşine cu un preşedinte precum Klaus Iohannis

Dan Nica

Eurodeputatul Dan Nica a declarat, la mitingul PSD de la Galaţi, că îi este ruşine cu un preşedinte precum Klaus Iohannis din cauza faptului că nu a ridicat problema Spaţiului Schengen la Summitul de la Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De prea multe ori în Parlamentul European am fost trist, m-am simţit umilit, aşa cum v-aţi simţit şi voi, când Cristian Preda şi Monica Macovei vorbeau rău de România. Spuneau numai minciuni. Ei au fost cei care s-au opus când era vorba de dublul standard. Ei nu s-au opus să luaţi produse alimentare, farmaceutice de proastă calitate şi mai ales au vrut să fie dublu standard în justiţie. 

Am fost trist când am văzut Summitul de la Sibiu şi am văzut lipsa de respect faţă de o problemă cu care se confruntă 5 milioane de români zilnic. Spaţiul Schengen. Nu e normal ca toţi cetăţenii să poată circula liberi, fără control la frontieră, iar românii să fie pe partea cealaltă. Mi-e ruşine cu un preşedinte precum Klaus Iohannis care nu a atras atenţia asupra problemei”, a afirmat Dan Nica, la mitingul PSD de sâmbătă de la Galaţi.

Acesta a precizat că sunt circa 30.000 de oameni care participă la mitingul PSD de sâmbătă.

„Mesajul nostru pentru voi este că putem avea o viaţă mai bună cu PSD. 30.000 de gălăţeni au venit să spună – România are dreptul să aibă un viitor, să fie o ţară respectată, o ţară admirată aşa cum merită ea, pentru că dvs românii sunteţi cei care meritaţi respectul tuturor europeni”, a completat Nica.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: