Dan Diaconescu: „15.000 de voturi pentru mine, 10.000 pentru Ponta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Diaconescu

Preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, consideră că nu a pierdut alegerile din colegiul unde a câştigat Victor Ponta, în judeţul Gorj. El crede că numărătoarea îi va face dreptate şi Victor Ponta nu va putea trece peste 50%.

"Prezenţa la vot de aproximativ 27 de mii de persoane, aproximativ 15 mii de voturi pentru mine şi 10 mii de voturi pentru contracandidatul meu, Victor Ponta. Vă reamintesc că domnului Ponta, ca să treacă de pragul de 51%, i-ar mai fi necesare aproximativ 6000 de voturi, ceea ce, credeţi-mă, este absolut imposibil", a declarat Dan Diaconescu.

Potrivit institutului lui Cozmin Guşă, GeoPOL, care a realizat un sondaj pentru Realitatea TV, Ponta a obţinut 68% , iar Dan Diaconescu ar fi obţinut doar 24%.

Contracandidatul lui Diaconescu, premierul Victor Ponta, a declarat că „Scorul electoral este extrem de clar, iar voinţa poporului este foarte clară. Adversarii trebuie să accepte rezultatele, că vor fi în opoziţie în următorul Parlament.

Cred că în 2013 vor reuşi să evităm greşelile celor care au fost la guvernare.Îmi asum responsabilitatea de a conduce Guvernul USL şi îmi doresc ca toate partidele din alianţă să nominalizeze oameni competenţi.“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite