Dan Barna: Premierul s-a ferit să spună clar, cu subiect şi predicat, de ce a fost schimbat ministrul sănătăţii. E dator românilor cu această explicaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul USR, Dan Barna, afirmă joi, că premierul Ludovic Orban s-a ferit să spună clar, cu subiect şi predicat, de ce a fost schimbat ministrul Sănătăţii. „E dator românilor cu această explicaţie”, a spus Barna.

„Premierul s-a ferit să spună clar, cu subiect şi predicat, de ce a fost schimbat ministrul sănătăţii. E dator românilor cu această explicaţie. Trebuia să plece Victor Costache? Răspunsul este evident dacă ne uităm la dezastrul de la Suceava, la lipsa de teste şi a materialului de protecţie pentru personalul medical”, a scris, mjoi, pe Facebook, Dan Barna.

Acesta consideră, însă, că aceste realităţi din sistemul sanitar ”nu dispar odată cu demisia unui ministru şi vor trebui lămurite mai devreme sau mai târziu”. „Îi urez succes lui Nelu Tătaru în noua sa funcţie”, a mai scris Barna.

Premierul Ludovic Orban a anunţat oficial joi că Victor Costache a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii şi l-a propus pe secretarul de stat Nelu Tătaru pentru acest post.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite