Dan Barna nu exclude o nouă candiatură la alegerile prezidenţiale din 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, sâmbătă seară, că nu exclude o candiatură la alegerile prezidenţiale din 2024, acest fiind ”un scenariu real” pe care-l discută cu colegii.

Dan Barna a fost întrebat, sâmbătă, la Digi 24, dacă va cere votul românilor şi la alegerile prezidenţiale din 2024 şi a afirmat:

„Asta voi decide împreună cu colegii mei, poate să fie. Nu exclud.  (...) Nu se face de azi pe mâine (politica – n.r.), dar în egală măsură ceea ce pot să spun acum cu fermitate este că îmi doresc să am o prezenţă cât mai consistentă în politica din România şi în următorii ani.”, a afirmat Barna, potrivit News.ro

„Dacă asta va presupune şi o candidatură la prezidenţiale, mi-o voi asuma fără niciun fel de problemă.”, a transmis vicepremierul, precizând că o nouă candidatură la prezidenţiale ”este unul dintre scenariile care există” şi la care se gândeşte.

„E un scenariu real, e un scenariu care există, despre care discutăm, discută şi colegii mei, discut şi eu. Vom vedea dacă asta va fi decizia până la urmă. Nu o exclud, nici nu este o chestiune de viaţă şi de moarte. Este o posibilitate”, a mai declarat Barna.

Acesta a explicat că, experienţa candidaturii la prezidenţiale de acum 2 ani l-a învăţat că trebuie să fie pregătit pentru acest gen de situaţie şi în momentul de faţă se pregăteşte. „O să vedem ce se va întâmpla”, a menţionat vicepremierul.

Dan Barna a candidat la alegerile prezidenţiale din 2019, însă nu a reuşit să intre în turul al doilea, fiind învind de Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite