Barna refuză propunerea lui Cioloş de a renunţa amândoi la cursa pentru şefia USR-PLUS: „Eu intenţionez să merg mai departe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna nu doreşte să renunţe la cursa pentru şefia USR PLUS. FOTO: Inquam Photos
Dan Barna nu doreşte să renunţe la cursa pentru şefia USR PLUS. FOTO: Inquam Photos

Co-preşedintele USR-PLUS Dan Barna a declarat, întrebat fiind ce părere are despre propunerea lui Dacian Cioloş de a nu candida pentru şefia partidului, că USR-PLUS este un proiect la care munceşte de patru ani şi că are „foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor” săi de partid. Vicepremierul a transmis că a participat la „toate luptele şi la toate confruntările pe care USR-PLUS le-a avut” şi că intenţionează să meargă mai departe.

„Proiectul USR-PLUS este un proiect la care muncesc de patru ani de zile, este un proiect asumat, am foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor mei”, a afirmat Dan Barna, joi, întrebat fiind ce părere are despre propunerea lui Dacian Cioloş de a renunţa amândoi la ideea candidaturii la preşedinţia formaţiunii politice. 

Chestionat dacă are încredere şi în înţelepciunea lui Cioloş cu privire la această propunere, Barna a anunţat că va „merge mai departe”.

Surse: Dacian Cioloş i-a propus lui Dan Barna să nu candideze niciunul la şefia USR PLUS

„Este întotdeauna o chestiune de mesaj politic. Eu am participat la toate luptele şi la toate confruntările pe care USR PLUS le-a avut. Intenţionez să merg mai departe pentru că eu cred foarte mult că USR-PLUS este un partid care pe termen lung va avea un cuvânt greu în politica din România”, a afirmat Barna, refuzând că facă ale comentarii pe acest subiect.

Dacian Cioloş i-a propus lui Dan Barna să nu candideze niciunul pentru şefia partidului în toamnă şi să susţină un alt candidat, potrivit unor surse politice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite