Dan Barna: „Dacă nu ne vaccinăm, nu vom depăşi această situaţie. Nu scăpăm cu ceaiuri de plante şi cu încrederea că ne ocoleşte virusul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna este de părere că vaccinarea este singura soluţie pentru revenirea la normalitate. FOTO: Inquam Photos / George Calin
Dan Barna este de părere că vaccinarea este singura soluţie pentru revenirea la normalitate. FOTO: Inquam Photos / George Calin

Vicepremierul Dan Barna a afirmat vineri, la Sibiu, că vaccinarea este singura soluţie pentru revenirea la normalitate, fiind necesară atingerea imunătăţii colective. „Nu scăpăm cu ceaiuri de plante şi cu încrederea că ne ocoleşte virusul”, a afirmat vicepremierul.

„Dacă nu ne vaccinăm, nu vom depăşi această situaţie. Nu există alternativă, nu există altă soluţie magică, nu scăpăm cu ceaiuri de plante şi cu încredere că lasă că ne descurcăm că ne ocoleşte virusul”, a afirmat Barna vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu.

Vicepremierul a mai transmis că  virusul „poate să aibă efecte dramatice asupra sănătăţii sau chiar vieţii”. În ceea ce priveşte Comitetul interministerial, Dan Barna a declarat că s-au făcut mai multe propuneri de relaxare a măsurilor pentru persoanele vaccinate, unele vizând chiar organizarea de evenimente private cu persoane vaccinate.

„Măsurile pe care le-am propus încearcă să încurajele vaccinarea: nunţi, botezuri, intenţionăm să fie posibile pentru persoane vaccinate. Se pot organiza evenimente cu număr mai mare de persoane, cu numărul necesar fiecărei familii, dacă toate persoanele sunt vaccinate”, a mai afirmat Barna.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite