Dan Barna îi bate obrazul lui Nicuşor Dan. Ce condiţie este pusă pentru susţinerea fondatorului USR la localele din 2020

Dan Barna îi bate obrazul lui Nicuşor Dan. Ce condiţie este pusă pentru susţinerea fondatorului USR la localele din 2020

Dan Barna pune condiţii pentru susţinerea lui Nicuşor Dan. FOTO

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, sâmbătă, că l-a invitat pe Nicuşor Dan în USR, dacă vrea să fie candidat al formaţiunii pentru alegerile locale, dar acesta a refuzat. Mai mult, Barna ar vrea ca fondatorul USR să intre într-o cursă internă dacă vrea să fie candidatul partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„L-am invitat, din nou, astăzi, pe Nicuşor Dan să revină acolo unde îi este locul, în Uniunea Salvaţi România.
Dincolo de sentimentalisme - e fondator al partidului, ţinem la el - e vorba mai ales despre raţiuni pragmatice: trebuie să putem mobiliza toate resursele aflate la dispoziţia noastră pentru a-l sprijini în efortul său de a ajunge la Primăria Capitalei. Efort care presupune o competitie în interiorul Alianţei şi ulterior în afara ei”, a scris pe pagina sa de Facebook, Dan Barna.
 
Preşeditntele USR a precizat că fondatorul formaţiunii a refuzat oferta. „Din nefericire, Nicuşor a evitat să ofere un răspuns. Chiar şi aşa o să continuăm împreună cu Nicuşor Dan şi cu partenerii de alianţă să facem tot ce ţine de noi pentru a ne asigura că după alegerile locale din primăvară, administraţia Firea va deveni o amintire urâtă”, a conchis Barna. 
 
Liderul USR a declarat, într-o conferinţă de presă, că partidele anti-PSD ar trebui să organizeze alegeri primare pentru desemnarea candidatului comun la locale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: