Dan Barna îi bate obrazul lui Nicuşor Dan. Ce condiţie este pusă pentru susţinerea fondatorului USR la localele din 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna pune condiţii pentru susţinerea lui Nicuşor Dan. FOTO
Dan Barna pune condiţii pentru susţinerea lui Nicuşor Dan. FOTO

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, sâmbătă, că l-a invitat pe Nicuşor Dan în USR, dacă vrea să fie candidat al formaţiunii pentru alegerile locale, dar acesta a refuzat. Mai mult, Barna ar vrea ca fondatorul USR să intre într-o cursă internă dacă vrea să fie candidatul partidului.

„L-am invitat, din nou, astăzi, pe Nicuşor Dan să revină acolo unde îi este locul, în Uniunea Salvaţi România.

Dincolo de sentimentalisme - e fondator al partidului, ţinem la el - e vorba mai ales despre raţiuni pragmatice: trebuie să putem mobiliza toate resursele aflate la dispoziţia noastră pentru a-l sprijini în efortul său de a ajunge la Primăria Capitalei. Efort care presupune o competitie în interiorul Alianţei şi ulterior în afara ei”, a scris pe pagina sa de Facebook, Dan Barna.

Preşeditntele USR a precizat că fondatorul formaţiunii a refuzat oferta. „Din nefericire, Nicuşor a evitat să ofere un răspuns. Chiar şi aşa o să continuăm împreună cu Nicuşor Dan şi cu partenerii de alianţă să facem tot ce ţine de noi pentru a ne asigura că după alegerile locale din primăvară, administraţia Firea va deveni o amintire urâtă”, a conchis Barna. 

Liderul USR a declarat, într-o conferinţă de presă, că partidele anti-PSD ar trebui să organizeze alegeri primare pentru desemnarea candidatului comun la locale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite