Dan Barna, atac la Teodorovici: Cu astfel de exemple de politicieni plecăm în galop spre Evul Mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna - FOTO Eduard Enea
Dan Barna - FOTO Eduard Enea

Preşedintele USR, Darn Barna, a comentat luni seară la Digi24 afirmaşţia ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici care a precizat că tinerii ar trebui să fie obligaţi să rămână în ţară după terminarea studiilor universitare şi să lucreze în România.

Liderul USR a declarat că Eugen Teodorovici încearcă „legarea de glie” a tinerilor şi că poiticienii PSD duc ţara „în galop spre Evul Mediu”.

„Teodorovici încearcă să promoveze legarea de glie a tinerilor. Într-o lume care devine globală, din ce în ce mai modernă şi deschisă, ideea că ai putea să le spui tinerilor să rămână aici, să le impui o obligaţie, arată cât de limitaţi suntem şi cum am rămas cu nişte politicieni de tip medieval. E aberant. Suntem ridicoli, continuăm să ne facem de râs. Echipa «înnoitoare» din PSD cu doamna Dăncilă şi echipa dânsei… cu astfel de exemple plecăm în galop spre Evul Mediu”, a precizat Barna.

Zilele trecute, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că statul investeşte mult în educaţia studenţilor, aşa că aceştia ar trebui ca după terminarea facultăţii să rămână să lucreze mai mulţi ani în România.

„Nu cumva ar fi corect din toate punctele de vedere ca studenţii un număr de ani de zile să lucreze în România după terminarea facultăţii? Statul român investeşte foarte mult în studenţi, dar după aceea marea lor parte se duc... (să muncească în alte state – n.r.)”, a declarat Eugen Teodorovici, duminică seara, la Antena 3.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite