Dan Andronic, audiat la Curtea Supremă. Udrea, chemată şi ea pentru a da explicaţii privind finanţarea campaniei electorale din 2009

Dan Andronic, audiat la Curtea Supremă. Udrea, chemată şi ea pentru a da explicaţii privind finanţarea campaniei electorale din 2009

Elena Udrea. FOTO Inquam Photos

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezentat joi dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă, în cameră preliminară, dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009. De asemenea, la Curtea Supremă a ajuns şi Elena Udrea, trimisă în judecată în acelaşi dosar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 24 mai, DNA i-a trimis în judecată pe Elena Udrea, Ioana Băsescu şi jurnalistul Dan Andronic, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.
 
Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, implicată direct în campania lui Traian Băsescu, candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită (2 fapte) şi spălare a banilor (5 fapte), potrivit DNA.

La sosirea la DNA, Udrea a declara că ceea ce se întâmplă în prezebnt la DNA „o îngrozeşte“.
 
Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, va fi judecată pentru instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor (2 fapte), iar jurnalistul Dan Andronic este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările