Dacian Cioloş a uitat că a fost desemnat să formeze un Guvern: Eu nu o să fiu în Executiv. De fapt, evident că o să fiu pentru că sunt prim-ministru, am uitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş - depunere listă miniştri - 18 oct 2021 / FOTO Inquam Photos / George Călin

Dacian Cioloş pare că a uitat că a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis să formeze Guvernul, potrivit unei înregistrări de la şedinţa de duminică a Biroului Naţional al USR, publicată de PS News, unde s-a stabilit lista miniştrilor şi programul de guvernare al Executivului monocolor propus de liderul USR.

În timpul şedinţei Biroului Naţional al USR, Dacian Cioloş a susţinut, potrivit unei înregistrări ajunsă în posesia PS News , că nu va fi în Guvern şi dă asigurări că deciziile care vor trebui asumate în Executiv vor fi discutate în forul de conducere al partidului. Ulterior, îşi aminteşte că a fost desemnat prim-ministru de preşedintele Klaus Iohannis.

„Eu nu o să intru în Guvern, chiar dacă sunt preşedintele partidului, şi vă asigur că o să organizez activitatea Biroului Naţional cu ajutorul secretariatului general în aşa fel încât să nu existe sincope, să putem discuta şi lua deciziile, inclusiv cele politice, care vor trebui asumate în Guvernul pe care îl vom conduce”, a spus preşedintele USR în care formaţiunea a stabilit lista miniştrilor şi programul de guvernare al Guvernului Cioloş. 

Ulterior, liderul USR a completat: „de fapt, da, eu zic că nu o să fiu în Guvern, dar dacă Guvernul trece, evident că o să fiu pentru că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite