Dacian Cioloş spune că USR PLUS va vota moţiunea PSD: Să scurtăm această agonie a lui Cîţu, care este terminat ca premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Ciolos. Foto Mediafax
Dacian Ciolos. Foto Mediafax

Dacian Cioloş spune, la B1 TV, că USR PLUS va vota orice moţiune de cenzură pentru demiterea guvernului Cîţu, inclusiv una de la PSD – „Votăm orice moţiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîţu, care este terminat ca premier”.

„Votăm orice moţiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîţu, care este terminat ca premier. El se comportă ca şi cum ar avea majoritate în Parlament, pune condiţii. Îi reamintesc că nu a câştigat alegerile, care să-i permită să invită partide la guvernare.

(…) Noi vrem să rezolvăm problema asta cât mai repede. Problema putea fi rezolvată dacă PSD şi PNL nu făceau acest joc în Parlament, în birourile permanente. S-au asociat pentru a amâna această moţiune. Problema putea fi rezolvată de câteva săptămâni. Totul s-a învârtit în ultimele săptămâni în jurul congresului PNL”, a spus co-preşedintele USR PLUS.

Cioloş mai spune că Florin Cîţu „a dus campania de vaccinare în gard” şi că „şi-a cumpărat funcţia (n. red. – de preşedinte) în partid cu PNDL-ul”.

„Există o posibilitate să nu votăm moţiunea. PNL să retragă sprijinul politic al lui Cîţu şi să propună un premier care să formeze o coaliţie şi să aibă încrederea partenerilor”, a concluzionat Dacian Cioloş

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite