Dacian Cioloş postează pe Facebook, alături de urările de Crăciun, şi o înregistrare cu soţia sa interpretând un colind românesc - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valérie Cioloş-Villemin
Valérie Cioloş-Villemin

Liderul PLUS Dacian Cioloş a postat pe Facebook, alături de urările de Crăciun, şi o înregistrare cu soţia sa interpretând un colind.

”Pentru cei cărora le place un ritm mai vesel, vă propun o colindă pentru această noapte - o adaptare a lui Valerie”, a scaris Dacian cioloş, postând înregistrarea cu soţia sa cântând într-un ritm alert colindul ”Domn, domn, să-nălţăm”, înregistrare făcută într-un studio, alături de Gabriel Basarabescu.

”După câteva săptămâni intense, mă aşez şi eu mai aproape de o parte dintre cei dragi, iar pe ceilalţi îi mângâi cu un gând bun. În noaptea de Ajun, vom fredona câteva colinde de pe-acasă, cu iz de mister al copilăriei. Sărbători cu bine, multă sănătate, Crăciun fericit!”, adaugă fostul premier.

Şi Valérie Cioloş-Villemin a anunţat, în urmă cu câteva zile: ”Surpriză!!! Cadoul nostru de Crăciun şi de sărbători este gata! Împreună cu Gabriel Basarabescu, vă dorim să vă bucuraţi ascultând, ţopăind şi cântând”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite