Dacian Cioloş poartă căciulă suedeză şi ciorapi româneşti. I-a trimis ambasadoarei Suediei o pereche de şosete împletite la Roşia Montană

Dacian Cioloş poartă căciulă suedeză şi ciorapi româneşti. I-a trimis ambasadoarei Suediei o pereche de şosete împletite la Roşia Montană

Dacian Cioloş îmbină limbajul bruxellez cu portul românesc

Dacian Cioloş i-a făcut cadou ambasadoarei Suediei în România o pereche de şosete împletite manual la Roşia Montană, după ce Ambasada Suediei s-a lăudat pe Facebook cu căciula suedeză purtată de fostul premier la protestele de duminică-seară.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mulţumesc Ambasada Suediei din Bucureşti pentru atenţia acordată fesului pe care l-am purtat duminică la protest. Pentru plimbări iarna, pe seară, în Piaţa Constituţiei sau Piaţa Victoriei, ţin bine şi şosetele de lână, lucrate manual, cum sunt cele împletite de femeile de la Roşia Montană. Pe testate! Tocmai i-am trimis cadou doamnei ambasador o pereche, ca-s bune sigur şi în Suedia. Pare că vine o iarnă grea“, a scris Cioloş pe Facebook, afişând o pereche de ciorapi de lână. 

Ambasada Suediei la Bucureşti s-a lăudat, pe Facebook, că Dacian Cioloş a purtat la protestele de duminică seară o căciulă Fjällräven, confecţionată în Suedia încă din 1964. Preţul: 43 de euro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările