Dacian Cioloş nu îşi va lua concediu în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Dacian Cioloş FOTO Mediafax
Premierul Dacian Cioloş FOTO Mediafax

Premierul Dacian Cioloş i-a anunţat pe miniştri că nu îşi va lua concediu în această vară, rugându-i să plece în vacanţă doar o săptămână, în luna august,dar fără să părăsească ţara.

„Premierul Dacian Cioloş i-a anunţat pe miniştri că el nu îşi va lua concediu de odihnă şi le-a cerut ca în cazul în care ei o fac să nu lipsească 2-3 săptămâni deodată şi să încerce să fie în ţară sau pe aproape“, au declarat, pentru Mediafax, surse guvernamentale, miercuri, la finalul şedinţei Guvernului.

Cioloş le-a spus miniştrilor să-şi ia concendiu maximum o săptămână, în a doua jumătate a lunii august, şi să nu părăsească ţara.

În urma evaluării făcute la nivelul fiecărui minister, premierul Dacian Cioloş a decis să demită, ieri, patru miniştri: Adrian Curaj – Ministerul Educaţiei, Dan Costescu – Ministerul Transporturilor, Marius Bostan- Ministerul Comunicaţiilor şi Dan Stoenescu – ministerul pentru Românii de Pretutindeni.  „Sunt lucruri care au progresat bine, dar vreau un nou impuls. Prioritatea noilor miniştrii va fi să accelereze proiectele care au fost derulate. Vreau să vină oameni cu un suflu nou“, şi-a argumentat premierul Dacian Cioloş decizia.

Şeful Guvernului i-a transmis liderului PSD Liviu Dragnea că demiterile ar putea să continue şi în perioada următoarea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite