VIDEO Dacian Cioloş, luat la rost de proprietara unei patiserii din Iaşi: „Gata, că eu pierd timpul şi pierd clienţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Mişcarea România Împreună, Dacian Cioloş, a mers la Iaşi pentru a strânge semnături în cadrul noii campanii „oameni noi în politică”, însă a fost apostrofat de proprietara unei patiserii care s-a plâns de starea politicii româneşti. În final, femeia l-a poftit afară din magazin, anunţându-l că „pierde şi timp şi clienţi”.

„Am copil care a învăţat foarte mult, a fost olimpic în această ţară şi a plecat datorită sistemului şi datorită birocraţiei din România. Da? Deci fata mea a făcut Dreptul, a făcut masteratul în Madrid şi nu vrea să profeseze în România. Şi mai mult de atât .., nu, nu semnez nimic. Şi niciodată nu voi mai merge la vot în România”,  a spus proprietara patiseriei, potrivit iaşitvlife.ro.

Dacian Cioloş: „Şi atunci cum credeţi că o să se schimbe ..”

Proprietară patiserie: „Deci oricum întotdeauna iese cine se doreşte şi cine trebuie să ajungă la putere”.

Dacian Cioloş: „Nu-i aşa. Dacă toţi credem aşa „

Proprietară patiserie: „Deci aşa am ajuns să credem”

Dacian Cioloş: „E păcat”.

„Nu se mai poate. Pentru că toţi care ajung sus, este o vorbă bună a românului, vor să meargă numai să sugă ciolanul, să mânânce. Deci au ajuns să roadă în aşa hal că nici măduvă nu mai are ciolanul respectiv. Pe noi ne roade, cei mici investitori, privaţii, plătim foarte mult pentru statul român, dă posibilitatea să dăm salarii mai mari la angajaţi şi noi plătim enorm de multe dări. Foarte mult! Deci gata, că eu pierd timpul şi pierd clienţii. Îmi pare rău. Îmi pare bine că v-am văzut”, a completat femeia.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite