Dacian Cioloş, după întâlnirea cu liderii liberali: Am primit asigurarea că PNL va susţine acest Guvern. Nu mi-au fost impuse nume de miniştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat, duminică, la sediul PNL, că a primit asigurări că liberalii vor susţine echipa sa guvernamentală, atât pentru momentul învestirii, cât şi pe proiectele pe care le va propune în viitor.

„Am primit astăzi, după această discuţie detaliată, asigurarea că PNL va susţine acest Guvern şi proiectele sale, nu doar pentru învestirea mâine sau poimâne, dar şi mai apoi, pentru proiectele pe care le propunem“, a spus Cioloş, într-o conferinţă de presă.

În plus, premierul desemnat a asigurat PNL că Guvernul va fi un partener deschis şi transparent. „Am asigurat PNL că Guvernul va fi un partener deschis, un partener transparent şi obiectiv şi că vom veni să discutăm de câte ori va fi nevoie, pentru a ne construi majoritatea în Parlament, proiectele şi iniţiativele legislative pe care le vom avea“, a mai spus Dacian Cioloş.

Premierul desemnat a ţinut să sublinieze că toţi miniştrii din viitoarea sa echipă sunt alegerea sa. „N-am negociat cu niciun partid componenţa cabinetului. Toţi au fost alegerea mea personală. Nu mi-au fost impuse nume de miniştri. Aveam de gând să păstrez câţiva miniştri din vechiul cabinet, dar am renunţat pentru a nu se crea controverse“, a spus Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite