Dacian Cioloş a înregistrat oficial Asociaţia „Romania 100“. Ce foşti membri ai Guvernului fac parte din ONG

Dacian Cioloş a înregistrat oficial Asociaţia „Romania 100“. Ce foşti membri ai Guvernului fac parte din ONG

Fostul premier Dacian Cioloş. FOTO David Muntean

Asociaţia „Romania 100", ONG-ul înfiinţat de fostul premier Dacian Ciolos, a fost înregistrată la tribunal la începutul lunii martie, iar din comitetul director mai fac parte doi foşti miniştri, potrivit Romania Liberă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit statului, printre membri fondatori sunt fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu şi fostul ministru al Muncii Dragoş Pîslaru 
 
De asemenea, aceştia sunt şi în comitetul director, alături de Alin Mituţa, fostul director de cabinet al lui Dacian Cioloş. Dacian Cioloş este şi preşedintele comitetului director, în timp ce Vlad Voiculescu şi Dragoş Pîslaru sunt vicepreşedinţi. Alin Mituţa este director executiv, potrivit datelor oficiale, înregistrate la tribunal, citate de aceeaşi sursă.
 
Potrivit statutului, asociaţia a fost înfiinţată cu scopul „de a promova participarea activă în viaţa publică în baza principiilor Platformei România 100".
 
Ciolos a declarat joi, la RFI, ca organizaţia neguvernamentală pe care o va lansa alături de membri ai Guvernului pe care l-a condus ia in calcul „serios inclusiv un proiect politic nou, o mişcare politică sau un partid politic".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările