Dacian Cioloş, despre zvonurile de divorţ: Aflu că sunt versiunea mai latină a lui James Bond cu parfum franţuzesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Dacian Cioloş dezminte cu umor zvonurile potrivit cărora ar divorţa de Valerie Cioloş, cea care îi este soţie de peste 18 ani. Politicianul subliniază că aceste fake news-uri nu fac decât să-l mobilizeze şi mai mult în lupta pentru o Românie „civilizată şi prosperă“.

Într-un mesaj pe Facebook, însoţit de o imagine în care apare zâmbind alături de soţia sa, preşedintele Mişcării România Împreună neagă cu ironie zvonurile potrivit cărora s-ar afla în pragul divorţului. Politicianul precizează că s-a înşelat crezând că limita dezinformării a fost atinsă când s-a vehiculat că ar fi fiul vitreg al lui George Soros. Dacian Cioloş anunţă şi că îi va acţiona în instanţă pe cei care răspândesc informaţii false în ceea ce-l priveşte. 

„Am râs, ca orice om normal la cap, când am auzit că vocile din capul comunicatorilor PSD/ALDE au «descoperit» că sunt fiul vitreg al lui Soros. Am crezut că e greu să mi se mai inventeze calomnii asemănătoare, că limita dezinformării a fost atinsă. Se pare că m-am înşelat. De câteva zile aflu că divorţez, că de fapt sunt versiunea mai latină a lui James Bond cu parfum franţuzesc şi alte bazaconii şi fantezii. Toate sunt minciuni. Profit de ocazie să le amintesc celor care continuă să le promoveze ca ne vom vedea în instanţă, pentru a le combate“, a scris fostul premier.

Dacian Cioloş a ţinut să le transmită un mesaj tuturor celor care cred că îl intimidează şi cred că prin lansarea de „zvonuri şi minciuni“ despre viaţa privată şi cariera profesională îl fac să renunţe la proiectul său politic.  

„Sunt mai hotărât ca oricând să ajut România să îşi consolideze statutul de ţară europeană, civilizată şi prosperă. Celor care îmi sunt alături le spun doar atât: nu vă lăsaţi manipulaţi de jocurile unor oameni speriaţi că îşi pierd statutul, privilegiile şi influenţa. România trebuie să fie ţara oamenilor buni, cinstiţi, profesionişti şi cu bun simţ. O să fac tot ceea ce pot să fie aşa“, a încheiat Cioloş. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite