Dacian Cioloş, despre „Vulpea“ Virgil Ardelean: Suntem ceva rude, dar a ocupat responsabilităţi într-o instituţie controlată de guvern, de Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

Liderul PLUS Dacian Cioloş a precizat, într-un interviu pentru Radio Guerilla, că este rudă de gradul trei cu Virgil Ardelean, fostul şef al serviciului secret al MAI, celebrul „Doi şi-un sfert“. Sora fostului premier este angajată la DGIPI Sălaj, actualul serviciu secret al Internelor.

Potrivit G4Media, întrebat de moderator ce relaţii de rudenie are cu Virgil Ardelean, Dacian Cioloş a spus: ”Suntem ceva rude, e de origine din Pericei (judeţul Sălaj -n.r.) şi dânsul, dar a ocupat responsabilităţi într-o instituţie democratică controlată de Guvern, de Parlament. Cred că suntem rude de gradul 3”.

Despre sora sa, fostul premier a declarat că ”lucrează la DGIPI la Sălaj, se ocupă – dacă am reţinut bine – de administrarea documentelor clasificate din instituţiile subordonate MAI, adică de verificarea modului în care instituţiile subordonate MAI respectă legislaţia în privinţa păstrării documentelor clasificate”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite