Dacian Cioloş, despre criza sanitară: E un eşec de proporţii al statului că nu a reuşit să preîntâmpine ce s-a întâmplat

Dacian Cioloş, despre criza sanitară: E un eşec de proporţii al statului că nu a reuşit să preîntâmpine ce s-a întâmplat

Premierul desemnat Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a recunoscut faptul că statul a suferit „un eşec de proporţii” în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E un eşec de proporţii al statului că nu a reuşit să preîntâmpine ce s-a întâmplat. Iată cum decizii administrative pot duce la drame naţionale. Timpul discursurile politice a apus. Ne-au ajuns din spate faptele şi deciziile”, a declarat Dacian Cioloş, marţi seară, după terminarea audierilor din comisiile de specialitate. 
 
Premierul desemnat a cerut luarea unor decizii pentru depăşirea crizei. „De azi înainte trebuie să discutăm de soliţii de punerea lor în practică. Noi am făcut propuneri concrete pentru a ieşi din crize. Am făcut propuneri de soluţii şi am propus şi oameni. Cer să voteze Guvernul mâine dimineaţă. În situaţia în care ne aflăm, suntem o soluţie”, a completat Cioloş. 
 
Toţi miniştrii USR, cu o singură excepţie, au fost respinşi la audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului. Doar Cătălin Drulă, dintr-o greşeală a preşedintelui de şedinţă, a ajuns să primească aviz favorabil. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările