CV-ul „bombă“ al „deputatului mitralieră“. Şi-a trecut o listă de preşedinţi şi premieri care pot da referinţe despre el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu şi-a încărcat un CV inedit pe site-ul Camerei Deputaţilor. Potrivit datelor oferite, despre activitatea sa pot da referinţe politicieni ca Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Liviu Dragnea, iar acelaşi document deputatul precizează că provine dintr-o familie persecutată de comunişti, un unchi şi un bunic fiind asasinaţi de aceştia.

Deputatul Cătălin Rădulescu a publicat o variantă inedită de CV pe site-ul Camerei Deputaţilor. Potrivit variantei actualizate la 1 noiembrie 2017, „deputatul mitralieră“, aşa cum a fost cunoscut după ce a declarat că a păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluţie, a dat numeroase detalii despre familie. În informaţiile prinse de acesta sunt şi faptul că un unchi şi un bunic au fost asasinaţi în perioada comunismului, unul fiind preot, iar celălalt deţinut politic. 

Cătălin Rădulescu a trecut şi un număr impresionant de „personalităţi politice care pot da referinţe“ despre el. Pe lista se află: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Mihai Fifor, Adrian Gâdea sau Ion Mang. 

Deputatul PSD a depus, la sfârşitul lunii octombrie, o iniţiativă legislativă prin care aleşii din Parlament ar primi dreptul de a intermedia relaţia dintre oamenii de afaceri şi primari sau reprezentanţi ai Guvernului, fără a fi acuzaţi de trafic de influenţă. În trecut, Rădulescu a fost condamnat un an şi şase luni cu suspendare pentru dare de mită.

image
image
image

   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite