„Cuviosul” Pandele joacă murdar. Clipul cu militanţii USR PLUS cu peruci a fost filmat în spatele Primăriei Voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clipul fake distribuit de PSD, cu travestiţi purtând tricouri cu USR PLUS, a fost filmat pe strada Amza Pelea din Voluntari, în spatele Primăriei din Voluntari. Alianţa USR-PLUS acuză că e o înscenare murdară regizată de PSD. Săptămâna trecută, primarul Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, a încercat să blocheze candidaturile USR PLUS în Voluntari. Altfel, Florentin Pandele pozează într-un primar plin de evlavie.

A început campania electorală, au început şi imaginile false despre diferite partide sau candidaţi. Un film în care apar presupuşi membri ai USR-PLUS este distribuit masiv pe internet.

„PSD face ce ştie el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure şi să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe reţelele de socializare de membri şi simpatizanţi ai PSD, inclusiv de către candidaţi şi consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, a reacţionat Alianţa USR PLUS, care cere instituţiilor statului să se sesizeze.

Voluntari
Voluntari
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite