Cum vrea Becali să îl relanseze pe Năstase în politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali vrea săamnisitieze faptele lui Adrian Năstase Foto: Adevărul
Gigi Becali vrea săamnisitieze faptele lui Adrian Năstase Foto: Adevărul

Deputatul independent George Becali a declarat, marţi, referitor la eliberarea lui Adrian Năstase, că sentimenul cel mai urât pe care îl trăieşte un om este când se află între gratii, iar cel mai plăcut este sentimentul libertăţii.

Întrebat care va fi parcursul politic viitor al lui Adrian Năstase, Becali a spus că la ora actuală fostul lider social-democrat are interzise anumite drepturi pentru câţiva ani, dar şi-a exprimat convingerea că Parlamentul va adopta în următorii trei ani o lege care să-i permită acestuia să aleagă şi să fie ales.
„Parcursul politic poate fi într-un singur sens. Domniei sale, printr-o hotărâre (hotărâre judecătorească -n.r.), i s-a luat dreptul de a fi ales nu ştiu cât, mi se pare patru sau opt ani, nu ştiu cât. Numai dacă noi vom promova aici o lege de amnistiere, pentru că dacă dăm o lege de amnistie i se şterge şi pedeapsa aceasta complementară, de a alege şi de a fi ales.“, a explicat Becali.

„Mi se pare că există o lege din aceasta, iniţiată de vreo şase-şapte luni de zile pe la Senat, stagnează pe acolo. E posibil să o promovăm în următorii doi ani, trei ani. Nu s-a dat o astfel de lege de 25-30 de ani şi, probabil, se va da şi domnul Năstase o să poată să aleagă şi să fie ales peste trei ani. Sunt sigur că în trei ani de zile se va da o lege, pentru că în 30 de ani nu s-a dat. O să o dăm, dacă nu, o să o promovez eu pentru domnul Năstase', a mai declarat George Becali.
Fostul premier social-democrat Adrian Năstase a fost eliberat condiţionat luni din Penitenciarul Jilava. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti care a respins recursul procurorilor DNA şi a menţinut hotărârea dată anterior de Judecătoria Sectorului 4

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite