Cum se face politică în Sectorul 5. PSD a organizat un „protest spontan“ împotriva „golanului“ Raeţchi, candidatul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Raeţchi, în studioul Adevarul Live
Ovidiu Raeţchi, în studioul Adevarul Live

Ovidiu Raeţchi, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, a fost huiduit şi înjurat în timpul unei acţiuni de promovare în Ferentari. În spatele grupului de protestatari se află însă Ilie Rafael, „locotenentul“ lui Cristian Rizea, candidatul PSD la Primăria Sectorului 5. O înregistrare video postată pe youtube arată că atât de spontan a fost protestul încât, spre final, se aude: „A ieşit bine, mă?“.

Liberalul Ovidiu Raeţchi, cel care va intra în lupta pentru Primăria Sectorului 5 din partea PNL, a ieşit sâmbătă „pe teren“, împeună cu un grup de arhitecţi şi de fotografi de la „Asociaţia Bucureştiul meu drag“. În Ferenatri, Raeţchi a fost întâmpinat de un grup de protestatari care i-au strigat, printre altele: „Golanule, la pârnaie!“ şi „Rasiştilor!“.

Însă proba foto-video dovedeşte că „protestul spontan“ a fost dirijat de Ilie Rafael, mâna dreaptă a lui Cristian Rizea, cel care va candida la Primăria Sectorului 5 din partea PSD. Spre finalul protestului, unul dintre cei revolataţi cere o confirmare: „A ieşit bine, mă?“.

„Bieţii oameni care răcneau la indicaţiile lui Ilie Rafael n-au nicio vină. Sunt doar victimele unui sistem politic care speră să-i ţină captivi încă 25 de ani. În sărăcie lucie şi dispreţ administrativ“, a comentat incidentul Ovidiu Raeţchi.

Liderii PSD Sector 5 „s-au nimerit“ şi ei la protest: Ilie Mario Rafael filmeză, amator, cu telefonul mobil, iar Andrei Mustăţea, preşedintele TSD Sector 5 (cu gluga în cap), filmează, profesionst.

ilie rafael

Ilie Rafael a fost preşedinte executiv al PSD Sector 5 până în urmă cu o lună, când a fost dat afară din partid de Liviu Dragnea, după ce s-a răfuit cu Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3. Chiar dacă, oficial, nu mai face parte din PSD, Ilie Rafael a rămas locotentul lui Cristian Rizea, cel care , la fel ca Ovidiu Raeţchi, îşi face campanie în Sectorul 5.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite