Cum petrec politicienii sărbătorile pascale: Elena Udrea încondeiază ouă, Victor Ponta merge în Deltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicienii vor petrece sărbătorile pascale în familie. În timp ce premierul Victor Pontaa a anunţat că va călători în Delta Dunării alături de familie, Elena Udrea a declarat că va încondeia ouă în stil bucovinean, iar deputatul PDL Raluca Turcan a precizat că îşi va „exersa“ talentul culinar.

Întrebat unde petrece Învierea, premierul Victor Ponta a declarat că va călători în Deltă, alături de familie, iar în cazul în care va ploua va alege o altă destinaţie: Cornu.

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, pentru Mediafax, că îşi va „exersa“ talentele de bucătar, ajutată de mama sa, şi va găti drob, friptură de miel şi pască cu smântână şi ciocolată. „Sunt la Sibiu cu familia, acum gătesc, mi-am exersat talentele de bucătar. Îmi doresc sănătate şi o lume mai bună!“, a spus Turcan.

Şi Elena Udrea promite că va găti de Paşte şi va încondeia ouă „în stil bucovinean“. Ea a precizat  că, încă din perioada când era ministru al Turismului a făcut un obicei din a petrece Paştele în Bucovina, „pentru că este una dintre puţinele zone din ţară unde se păstrează tradiţiile vechi româneşti“.

„Anul acesta va fi cu atât mai special cu cât alături de mine îi voi avea pe cei dragi: pe mama mea, pe finuţele mele, dar şi prieteni şi colegi apropiaţi. Ziua de sâmbătă mi-o voi petrece în cel mai tradiţional spirit cu putinţă: mă voi ocupa de pregătirea bucatelor pentru masa de Paşte, dar şi de încondeierea ouălor în stil bucovinean. Apoi, pe seară, vom merge cu toţii la Slujba de Înviere pentru a lua lumină de la Mănăstirea Moldoviţa“, a precizat Elena Udrea. Ea le urează românilor „să întâmpine Sfânta Noapte a Învierii cu credinţă în suflet şi iubire în inimi“.

Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că va petrece Paştele la Iaşi, alături de părinţi şi familie, iar de Înviere va merge la Biserica Mănăstirii Bărboi.„Vom mânca ouă, pască, friptură de miel. O să ciocnim ouă roşii şi fiul meu, Ştefănel, va încerca să le spargă pe toate“, a mai spus Ungureanu.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, va petrece Paştele la Petrileni, cu familia.

Şi deputatul PSD Florin Iordache va petrece Paştele cu familia, la Caracal, iar sămbătă seară va merge la biserică. „Îmi doresc mai multă linişte şi pace între noi, că parcă am înnebunit în ultima vreme!“, a spus Iordache.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite