Cum l-a reevaluat Crin Antonescu pe Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Crin Antonescu în perioada în care erau colegi de alianţă. FOTO Adevărul
Victor Ponta şi Crin Antonescu în perioada în care erau colegi de alianţă. FOTO Adevărul

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu susţine că Victor Ponta ar trebui să revină în politică, pentru că fostul premier este un tânăr politician care, deşi a greşit de mai multe ori, mai poate avea un cuvânt de spus.

Antonescu este una dintre prezenţele discrete din Parlament, acesta nefiind unul dintre politicienii care trec des pe la locul de munca. De asemenea, declaraţiile de presă sunt şi mai rare. 

„Victor Ponta ştie foarte bine, sper că ştie mai bine decât mine, pentru că eu am darul uitării bune, sunt extraordinar de multe detalii şi te înspăimanţi dacă te uiţi cât de incorect a fost comportamentul, poate nu neapărat al lui Victor Ponta personal, cât cel pe care l-a cauţionat, l-a gestionat, din momentul venirii la guvernare în 2012, pâna la sfarşitul USL-ului. Victor Ponta poate va ţine minte mai bine decât mine ce-a facut si ce n-a făcut, ce trebuia să facă şi ce nu trebuia să nu facă“, a declarat Anntonescu, citat de stiripesurse.ro 

Fostul şef al liberalilor a vorbit şi despre relaţia personală cu fostul premier. „Relaţia mea personală cu Victor Ponta e normală, nu aş califica-o prietenie, dar nu-i port ranchiună, pentru că a plătit şi el preţul politic pentru erorile pe care le-a comis. Astăzi nu ştiu (n.r. -dacă Victor Ponta poate reveni), depinde de multe lucruri. Eu, cu totul dezinteresat si de la distanţă, aş considera că n-ar fi rau ca Victor Ponta să rămână în spaţiul politic, nu ştiu cum, pe ce poziţie, dar nu cred că a fost cel mai rău dintre politicenii care ne-au umplut viaţa în ultimii 20 de ani. E totuşi un om încă tânăr, e totuşi un om cu certe calităţi, e totuşi un om care dacă a învăţat din întâmplările majore din ultimii ani ar putea fi util politicii româneşti", a mai spus Antonescu. 

Fostul şef al liberalilor a avut doar câteva interviuri şi declaraţii publice de la plecarea sa din fruntea PNL şi pierderea cursei interne pentru candidatura la alegerile prezidenţiale din 2014. În ceea ce-l priveşte pe Ponta, Antonescu de fiecare dată a avut comentarii ironice despre fostul partener din USL, începând cu martie 2014.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite