Cum îşi anunţă Ponta revenirea la Palatul Victoria: „Back to work!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a publicat luni, pe contul său de Twitter, un mesaj în care arată că a revenit la lucru şi precizează că prima sa întâlnire din acest an a fost cu vicepremierul Gabriel Oprea.

„După câteva zile perfecte cu copiii – back to work! Prima întâlnire cu VPM Oprea – mulţumiri celor care au muncit pentru noi toţi de Sărbători“, a scris Ponta pe Twitter.

Victor Ponta are astăzi o întrevedere cu vicepremierul Gabriel Oprea, iar miercuri urmează să se desfăşoare prima şedinţă de Guvern din acest an.

Premierul Victor Ponta şi-a petrecut vacanţa de Revelion în complexul Arsenal Park de la Orăştie, alături de  cei doi copii şi de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu.

Citeşte şi:

Misterul din jurul fotografiilor de pe Facebook atribuite lui Carmen Iohannis, dezlegat - Prima Doamnă nu are cont

Mai multe fotografii publicate pe Facebook în ultima perioadă şi atribuite Primei Doamne, Carmen Iohannis, au stârnit discuţii aprinse referitoare la conţinutul postărilor. Surse din cadrul Administraţiei Prezidenţiale au declarat, pentru „Adevărul”, că Prima Doamnă nu are, însă, un cont pe reţeaua socială.

Ce hopuri au de trecut partidele în 2015

PROVOCĂRI Anul 2015 aduce alegeri în fruntea PSD, care ar putea însemna debarcarea lui Ponta din fruntea partidului şi, automat, a Guvernului. PMP aşteaptă un semn de la Traian Băsescu, în timp ce  liberalii îşi împart funcţiile pe hârtie pentru o nouă guvernare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite