Cum ironizează PSD moţiunea de cenzură a Opoziţiei

Cum ironizează PSD moţiunea de cenzură a Opoziţiei

Prim-ministrul României, Mihai Tudose. FOTO gov.ro

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, vineri, că moţiunea de cenzură depusă de opoziţie oferă coaliţiei oportunitatea de a prezenta românilor ce au făcut PSD şi ALDE la guvernare în ultimul an.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cred că, pe lângă faptul că este un instrument legitim al Opoziţiei, este şi o oportunitate de a prezenta românilor ceea ce am făcut la guvernare în ultimul an”, a declarat Tudose la finalul şedinţei PSD, ţinută la Băile Herculane
 
Liberalii au depus, vineri, la Parlament moţiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, în textul căreia fac inventarul „minciunilor“, al „nerealizărilor“ şi al măsurilor care, arată ei, au destabilizat economia în cele zece luni de când coaliţia PSD – ALDE a preluat guvernarea. Moţiunea a fost semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi trei independenţi.
 
PNL susţine că actuala guvernare a devenit ilegitimă prin minciună şi un pericol real pentru oamenii şi firmele din România. Liberalii arată că PSD şi ALDE au preluat la începutul anului frâiele guvernării cu o economie stabilă, cu perspective bune şi sănătoase, cu un leu solid, o inflaţie aproape de zero şi cu dobânzi mici. „Practic, aţi primit o fundaţie economică bine făcută, cu structura de rezistenţă aferentă, pe care aţi avut-o la cheie. Ce aţi făcut cu ea?! V-aţi apucat să o demolaţi ca să improvizaţi o casă din chirpici“, se arată în moţiunea de cenzură. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările