Cum încearcă Barna să o întoarcă ca la Ploieşti după ce s-a umplut de ridicol: „Sunt primul care râde la meme-uri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul USR Dan Barna a reacţionat marţi pe Facebook după ce a fost „prins“ că într-un mesaj video publicat anterior s-a prefăcut că tastează la laptop. Acesta a explicat că a fost vorba de „un gest reflex de concentrare asupra mesajului“ pe care urma să îl transmită şi a adăugat că apreciază o glumă bună. „Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil în astfel de situaţii“.

„Un pic de haz în vremuri de necaz.

S-a răspândit pe net o secvenţă în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din faţa mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu.

Dacă renunţăm la capacitatea de umor şi autoironie ne pierdem spiritul. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situaţii. Cu atât mai mult când le provoc.

Până acum cel mai prompt şi adaptat cu vremurile e cel al mai vechiului meu amic Deiu Stanciu“, a transmis Dan Barna, publicând o glumă video pe seama acestuia.

Într-un mesaj video publicat Barna în care vorbeşte despre situaţia României la o lună de la starea de urgenţă, acesta a fost „prins“ marţi de o pagină de glume de pe Facebook cum se preface că lucrează la laptop.
 

VIDEO  Facebook / În gura memei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite