Cum explică ministrul propus la Dezvoltare faptul că are o casă de 910 metri pătraţi: A greşit constructorul o grindă şi a ieşit etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ştefan, ministrul propus pentru Dezvoltare. FOTO Ion Stefan / Facebook
Ion Ştefan, ministrul propus pentru Dezvoltare. FOTO Ion Stefan / Facebook

Ştefan Ion,  propunerea PNL pentru şefia Ministerului Dezvoltării, are în declaraţia de avere o casă de 910 metri pătraţi, despre care a afirmat că a ieşti din greşeală aşa mare.

Într-un material realizat de Digi24 în 2018, propunerea PNL pentru MInisterul Dezvoltării dădea vina pentru dimensiunea casei pe constructor şi pe soţia lui. Constructorul ar fi greşit o grindă şi aşa s-a trezit cu etaj în loc de mansardă, iar soţia lui a fost cea care şi-a dorit o casă mare.

„Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea şi-a dorit casă mare, ea să plătească. 

„Nu am spus niciodată că nu este mare, ba, din contră, eu sunt primul care spune că este o casă mare şi nu o recomand nici tinerilor, nici celor care doresc să îşi facă o casă acuma, să nu îşi facă aşa ceva. 120 mp, 130 mp, 140 mp cu garaj cu tot. E greu să ajungi dintr-o parte în alta, dacă uiţi telefonul la parter ai o problemă. Eee, cam aşa stau lucrurile", a spus Ştefan Ion. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite