Tudose îşi menţine declaraţia despre Ţinutul Secuiesc: „Mandatele lor flutură lângă steag dacă nu aplică legea. Despre asta a fost vorba, nu de spânzurat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Mihai Tudose a explicat, luni, înainte de şedinţa PSD, că declaraţia lui de miercuri privitoare la integritatea teritorială a României a fost greşit înţeleasă şi că nu a fost vorba de nicio ameninţare.

„Îmi menţin foarte clar poziţia că nu e negociabilă sub nicio formă integritatea teritorială a României“, a explicat, luni, premierul Mihai Tudose.

„Când m-am referit la fluturatul pe steag mă refeream la autorităţile statului care trebuie să aplice legea. Mandatele lor flutură lângă steag dacă nu aplică legea. despre asta a fost vorba nu de spânzurat”, a completat Tudose. 

Premierul Mihai Tudose a vorbit miercuri despre rezoluţia privind autonomia Ţinutului Secuiesc, semnată recent la Cluj-Napoca de cele trei formaţiuni politice maghiare (UDMR, PPMT şi PCM), apreciind că „dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo, toţi vor flutura lângă steag“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite