Cum ar fi condus Carmen Dan Ministerul de Interne în vremea pandemiei. Răspunsul lui Marcel Ciolacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD
Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD

Într-un interviu pentru Adevărul, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru ”anumite excese”. Totuşi, Marcel Ciolacu n-a vrut să-şi imagineze cum ar fi arătat Ministerul de Interne condus pe timpul pandemiei de Carmen Dan, promovată politic de Liviu Dragnea.

Adevărul: Dacian Cioloş a propus un armistiţiu politic pe timpul pandemiei. Susţinei ideea?
Marcel Ciolacu: Nu cred că au fost atacuri politice care să iasă din matcă. Discuţii sunt. Spre exemplu, eu ieri am avut o ieşire în ceea ce-l priveşte pe domnul ministru Vela, pentru că nu poţi să ataci presa şi să începi să faci dosare penale la medici şi la jurnalişti în această perioadă în care toţi avem impresia că ni se ascude adevărul, ni se ascund cifrele reale din fiecare judeţ. Sau să oprim investigaţiile jurnalistice despre firmele de la Giurgiu care ne vând măşti la suprapreţ. Noi, Parlamentul, avem noroc. Potrivit legii, trebuie să funcţionăm pe toată perioada stării de urgenţă, deci îl anunţ pe domnul Vela că nu are ce să ne facă. 

Deci nu sunteţi mulţumit de domnul Vela. 
Sunt anumite excese. Dictaturile aşa au apărut: pas cu pas. 

V-aţi imaginat cum ar fi arătat MAI condus de Carmen Dan în vremea pandemiei?
Nu. Eu văd cum funcţionează Ministerul de Interne condus de domnul Vela şi-mi este suficient. Nu mai fac alte exerciţii de imaginaţie. 

Ce notă i-aţi da Guvernului Orban?
Nu i-aş da notă de trecere. 

Guvernul să dea OUG pentru pensii speciale

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu, a vorbit, la Adevărul Live, despre măsurile economice şi sociale propuse de PSD pentru a combate pandemia de coronavirus. Va vota PSD proiectul de lege al USR privind impozitarea cu 90% a pensiilor speciale? E mulţumit Marcel Ciolacu de felul în care gestionează PNL criza? Când vor avea loc alegerile locale?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite