Cum comentează Dragnea zvonul că s-a despărţit de Irina: „Termină cu mizeriile! Lasă-i în pace pe oamenii pe care-i iubesc, dacă eşti bărbat, ceea ce nu cred!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea a infirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărţit de iubita sa Irina. „Domnule Andronic, termină cu mizeriile“, l-a avertizat Dragnea pe jurnalistul Dan Andronic, după ce publicaţia EVZ.ro, deţinută de Dan Andronic, a publicat informaţii referitoare la starea amoroasă a liderului PSD.

„Mi-au hăituit copiii, chiar şli pe fata cu care trăiesc şi pe care o iubesc. Apropo, domnule Andronic, termină cu mizeriile! Lasă-i în pace pe oamenii pe care îi iubesc, dacă eşti bărbat, ceea ce nu cred“, a spus Liviu Dragnea la Târgu Jiu. 

„Potrivit surselor Evz, starea lui Dragnea este influenţată şi de deciziile pe care le ia în viaţa sa amoroasă. Sursa la care se face referire susţine că Liviu Dragnea nu mai este cu Irina Tănase, ci cu o altă tânără. Despre cine este noua cucerire a liderului PSD nu sunt date detalii“, a scris Capital.ro, site deţinut tot de Dan Andronic. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite