Culise. Ce condiţie le-a pus premierul celor din USR-PLUS pentru rezolvarea situaţiei de la Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu nu vrea să-l mai vadă pe Vlad Voiculescu în vreo funcţie în Guvern. FOTO nquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu nu vrea să-l mai vadă pe Vlad Voiculescu în vreo funcţie în Guvern. FOTO nquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu le-a transmis partenerilor din USR-PLUS, în şedinţa de marţi seară, că în niciun caz nu va accepta reîntoarcerea în Guvern a lui Vlad Voiculescu, pe nicio funcţie, susţin surse din coaliţie pentru „Adevărul”. De asemenea, i-a fost bătut obrazul lui Cătălin Drulă pentru afirmaţia potrivit căreia premierul ar fi un „zombie politic”.

Florin Citu a subliniat în şedinţa coaliţiei de marţi seară faptul că noul ministru al Sănătăţii va avea toată susţinerea lui cu o condiţie: Vlad Voiculescu să nu aibă nicio funcţie în minister, nici măcar pe aceea de consilier onorific, susţin surse din coaliţia de guvernare. 

Liderii USR-PLUS ar fi fost de acord cu solicitarea, pentru a se încheia disputa politică. Potrivit unor surse politice, Vlad Voiculescu nu ar primi, cel puţin în următoarea perioadă, nicio funcţie publică, pentru a se calma situaţia politică.

Liderul de la Palatul Victoria i-a bătut obrazul ministrului Transporturilor. Potrivit unor surse participante, Florin Citu i-a spus lui Cătălin Drulă că ar fi frumos să îşi ceară scuze public pentru sintagma „zombie politic” atribuită premierului, în cadrul unui interviu acordat G4Media. 

Liderii coaliţiei de guvernare au semnat marţi seară un nou protocol de colaborare în care sunt prezentate mai multe reguli de bună conduită între partenerii din actuala Putere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite