Cu o lună înainte de parlamentare, Sebastian Burduja îşi lansează cartea - Planul pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Sector 1 Sebastian Burduja îşi lansează, cu o lună înainte de alegerile parlamentare, o nouă carte, titrată „Planul pentru România”. În paginile volumului, Burduja pleacă de plecarea românilor peste hotare, descriind motivele pentru care ar fi putut lua această decizie, şi continuă cu „revoluţiile” pe care ţara noastră le are la îndemână pentru a-i face să se răzgândească.

Astfem pe lângă „revoluţia întoarcerii acasă a milioanelor de români alungaţi peste hotare de impostură, hoţie şi nepăsare”, Burduja mai vorbeşte despre „revoluţia liderilor autentici, revoluţia cetăţenilor, revoluţia democraţiei, a deschiderii către viitor, a dezvoltării şi a speranţelor”.

„O primă problemă majoră a societăţii româneşti la nivelul mentalului colectiv o reprezintă scepticismul cronic. Dezbinarea. Îndârjirea nejustificată dar permanentă împotriva tuturor, individualismul excesiv şi judecăţile irevocabile însă pe deplin artificiale care distrug înainte să construiască. Sentinţele fără drept de apel şi în necunoştinţă de cauză. Lipsa încrederii. 

Întâiul pas înspre un remediu este să acceptăm că avem o problemă. Al doilea decurge firesc de acolo: ce-ar fi dacă fiecare dintre noi am fi mai atenţi înainte de a-i judeca pe alţii? Ce-ar fi dacă ne-am informa în mod real înainte să emitem păreri şi să ne înfingem bine în sentinţe definitive şi irevocabile? Şi ce-ar fi dacă am păstra o minte cât mai deschisă, lăsând întotdeauna loc prezumţiei de bună credinţă?”, relatează Burduja pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite