Cu 48 de ore înainte de moţiune, PSD promite creşteri de salarii şi bonusuri pentru bugetari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 48 de ore înainte de moţiunea de cenzură, conducerea PSD promite, pe Facebook, creşteri de salarii, vouchere şi bonusuri pentru bugetari.

„Noi, cei din PSD, garantăm creşterea salariilor de la 1 ianuarie 2020 şi 1 ianuarie 2021. Asigurăm acordarea de vouchere şi alte bonusuri pentru bugetari. Ei, partidele de opoziţie, dispreţuiesc bugetarii. Pe unii vor să îi concedieze, iar pentru restul vor să taie salariile, să le ia toate bonusurile pe care în mod corect le câştigă astăzi. Ei consideră că bugetarii sunt ”praf” la locul de muncă”, este mesajul pe care PSD l-a postat pe pagina de Facebook marţi-dimineaţă. 

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, la Adevărul Live, despre încercarea de a rămâne la guvernare, în contextul în care joi se votează moţiunea de cenzură a Opoziţiei. Dăncilă susţine că unii parlamentari care au semnat moţiunea se vor răzgândi şi nu vor vota în plen. Pe de altă parte, în cazul în care moţiunea va trece, Dăncilă spune că va candida în continuare la prezidenţiale şi va încerca să rămână în fruntea partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite