CTP: „Voi dispreţui fără rezerve pe oricine o votează pe samuraica Dăncilă“. Ce spune despre Guvernul Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a reacţionat la învestirea noului Guvern Orban, susţinând că deşi acesta nu este „un miracol”, fundamental rămâne „descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria”.

„Cu cine nu votez

Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astăzi este descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria.

Cu această ocazie, le comunic celor care sperau în pomenile promise cu toptanul de frumoasa fără gât că DĂNCILĂ NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un trădător de ţară ce sunt.

Parlamentul a votat, acum e rândul nostru!

În ce mă priveşte, nu spun pe cine voi vota, v-am spus pe cine nu voi vota. Şi voi dispreţui fără rezerve pe oricine o votează pe samuraica Dăncilă, cu sabia ei cu tot!”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

Guvernul Orban a trecut testul din Parlament, însă nu fără emoţii. Trădările de ultim moment din PSD sprijinul venit de a Pro România, pe filiera Tudose-Constantin, au atârnat greu şi a permis liberalilor să revină la putere după 11 ani. Liberalii şi-au văzut trecut noul Cabinet după o zi în care fiecare vot a contat.

Discursul ţinut după victorie a fost ţinut de Orban la grupul parlamentar liberal din Parlament, acolo unde au şi început discuţiile despre rectificarea bugetară, priorităţi urmărite de fiecare parlamentar, dar mai ales perierea noilor miniştri, cel mai evident caz fiind al noului ministru al Dezvoltării, înconjurat de numeroşi colegi pentru a-l felicita. Pe lângă cei care au putut asista la discursul victoriei din spatele uşilor,pe holuri au mai fost liberali care s-au limitat la a le spune celorlalţi că au dat şi ei mesaje de felicitare lui Orban sau unor demnitari care de mâine îşi vor începe activitatea la Palatul Victoria. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite