CTP refuză invitaţia la dezbaterea cu preşedintele Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a anunţat că refuză să meargă la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis cu mai mulţi jurnalişti şi analişti politici.

„Dacă sunt invitaţii în albe trimise redacţiilor, atunci eu pot să revin asupra hotărârii mele”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta a explicat faptul că e de părere că locul pentru dezbatere a fost ales în regulă, însă modul de selecţie al celor care pot merge şi pun întrebări lasă de dorit. 

„Mi s-a spus că invitaţiile sunt nominale şi netransferabile”, a completat Cristian Tudor Popescu. Acesta a explicat faptul că invitaţia pe numele său a venit pentru că era considerat un reprezentant al Digi24, iar acesta e motivul pentru care televiziunea nu are încă niciun om care să fi fost de acord cu formatul dezbaterii.

La dezbaterea organizată de SNSPA la Biblioteca Centrală Universitară,printre jurnaliştii care au fost invtaţi să vină pentru a-i pune întrebări lui Klaus Iohannis sunt Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ioniţă (Adevărul) şi Radu Tudor (Antena 3), potrivit unor surse politice. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite