CTP: PSD este malformat complet. Năstase este tătânele lui Dragnea în materie de corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 formarea Grupului de sprijin pentru PSD, condus de Adrian Năstase, pe care-l numeşte „tătânele lui Dragnea” în materie de corupţie. Despre PSD, jurnalistul consideră că partidul este „malformat complet” şi că Liviu Dragnea a împins lucrurile „dincolo de linia roşie”.

„În materie de corupţie, Năstase este tătânele lui Dragnea. Simbolul corupţiei din România de mai mare magnitudine a fost domnul Năstase. I-am urmărit comentariile din epoca Dragnea. Avea nişte comentarii agresive, miştocăreşti la adresa conducătorilor Uniunii Europene frecvent. Vorbea de binon, stat paralel. Este bătrânul din munte al PSD-ului. Analiza domnului Năstase este corectă. A spus ceva din astea dinaintea încarcerarii lui Dragnea ? E totul ca dinainte de '89. Acelaşi mecanism. Din momentul în care pică respectivul apar nişte inşi din urmă. Apar şi încep să spună foarte documentaţi, coerenti si logici. Până atunci ciocu mic”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Acesta s-a referit la analiza lui Adrian Năstase, publicată pe blogul personal unde fostul premier trece în evidenţă cauzele pentru care partidul condus interimar de Viorica Dăncilă a luat-o pe „drumul spre dezastru”. În opinia lui Adrian Năstase, principalele cauze sunt instabilitatea politică generată de PSD, falsa luptă cu „statul paralel” sau ruptura de Europa.

CTP a mai adăugat apoi despre PSD că este „malformat complet” şi că Liviu Dragnea a împins lucrurile „dincolo de linia roşie”.

„PSD este malformat complet. Un zombie. N-ai cum să mai revii. Dragnea a împins leverul foarte departe. Fiind un scelerat, Dragnea a împins lucrurile dincolo de linia roşie. E atât de compromisă strucura, mână în măduvă. Cu ce să mai vină acum ? De doi ani a avut obiective scoaterea României din UE şi distrugerea justiţiei. Ce legătură are asta cu social-democraţia ?”, a mai spus jurnalistul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite