CTP, despre şicanele PSD la adresa lui Nicuşor Dan: E o reeditare a ceea ce s-a întâmplat în 10 august în Piaţa Victoriei. Drganea e viu şi umblă prin PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susţine că incidentul din Sectorul 5, în care Nicuşor Dan, candidatul dreptei la primăria Capitalei, a fost şicanat de administraţia PSD, reprezintă o reeditare la scară mai mică a zilei de 10 august 2018, în care românii din străinătate au fost primiţi cu tunuri cu apă de Guvernul PSD.

„Îi face un serviciu PSD cu astfel de manifestări, dar mie mi se pare altceva demn de remarcat. Avem o reeditare în mic a ceea ce s-a întâmplat în 10 august 2018 în Piaţa Victoriei, cu acea maşină care arunca apă. S-au adus tulumbe cu dezinfectant. Locul poliţiştilor şi jandarmilor a fost luat de mustaţă ăla, care în loc să se ocupe de maşinile care încălcau legile de circulaţie... Cum să faci salubrizarea cu maşini care merg în cerc? Vedem poliţia pusă în slujba politicului pentru a reprima opozanţi politici. Dragnea e viu şi umblă prin PSD“, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a reacţionat vineri după ce candidatul dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a fost bruiat pentru a doua oară de PSD în timpul unei conferinţe de presă. „Nenorociţii care îşi bat joc de Bucureşti, toţi haidamacii lui Firea şi ai lui Pandele, nu îi permit candidatului nostru la Primărie nici măcar să facă declaraţii în spaţiul public”, a răbufnit Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite