CTP, despre contrele Dăncilă-Manda: „O greşeală impardonabilă. Cum să plângi în faţa crocodililor din PSD?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a discutat despre situaţia de la şedinţa CEx a PSD-ului din această seară, considerând că Viorica Dăncilă a dat „semne de slăbiciune”. Declaraţie vine după ce mai multe informaţii apărute în presă arată că Dăncilă ar fi plâns la şedinţă pentru că s-a simţit jignită de afirmaţiile făcute de Claudiu Manda.

„Ce se întâmplă la PSD e un soi de măcel acum. Voi interpreta tot ce am văzut pe ecran la Digi24. Dăncilă a făcut dovada de mai multe ori că e posesoarea acelei calităţi pe care a pronunţat-o într-un anume cerc dl Manda. Prima dovadă: în plenul CEx să te apuci să reproşezi cuiva, nu are importanţă cui – în cazul lui Manda e şi mai grav – că te-a făcut proastă şi pronunţi cuvântul acolo? Un politician cu inteligenţă medie în astfel de situaţie tace, nu spune: m-a făcut proastă, pentru că pierde în acel moment. Tace şi pune de-o parte un glonţ cu capul retezat pentru respectivul individ.

Apoi să plângi. Greşeală impardonabilă. Cum să plângi în faţa crocodililor din PSD? Este un semn de slăbiciune care, din nou, îi confirmă calitatea. Apoi iese şi pleacă, ştiind toată lumea că se va întoarce, ceea ce s-a întâmplat: comportament de subretă ofensată. Toate, greşeli în serie.

Din nou o chestiune de inteligenţă politică, de realpolitik, nu că aşa ar trebui făcut, dar eu analizez: Cum să te iei de Claudiu Manda acum? E soţul Olguţei Vasilescu, care ţi-a adus cele mai multe voturi din ce ai luat în Oltenia. Fără Oltenia, dna Dăncilă poate că nici nu intra în turul 2. Din nou, o mişcare care arată că nu gândeşte d-na Dăncilă când face aceste lucruri”, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu.

După şedinţa CEx, Viorica Dăncilă a făcut declaraţii de presă şi a negat că ar fi plâns. La conferinţa de presă, a fost încadrată de Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu. Scenele au venit după ce Manda ar fi spus că PSD nu poate câştiga alegerile prezidenţiale cu „proasta de Dăncilă“, conform unor surse politice . „Nu sunteţi bărbat dacă jigniţi o femeie“, i-a bătut obrazul Dăncilă lui Manda. Lia Olguţa Vasilescu, soţia lui Manda, a protestat prin demisie, anunţând că nu va mai fi şefa campanie a Vioricăi Dăncilă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite