CTP, despre bâlbâiala autorităţilor din Bucureşti: Prefectul, dobitocul perfect. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie

CTP, despre bâlbâiala autorităţilor din Bucureşti: Prefectul, dobitocul perfect. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie

Cristian Tudor Popescu, FOTO captură video Digi24

Cristian Tudor Popescu s-a arătat revoltat de comportamentul autorităţilor din Bucureşti în privinţa adoptării măsurilor impuse de trecerea în Capitală a ratei de infectare cu SARS-CoV-2 la peste 3 persoane la mia de locuitori.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid şi de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitaţi-vă la declaraţiile lui, dacă nu le-aţi auzit în direct.  La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menţine încă în funcţie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”, a scris gazetarul pe pagina personală de Facebook.
 
Comentariul acestuia vine în contextul în care, duminică seara, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat la Digi24 că nu a ştiut să spună care este rata de infectare în Bucureşti atunci când a fost întrebat, în cursul zilei de duminică, pentru că se afla „la cumpărături”. Acesta a recunoscut că se mai „bâlbâie” în comunicările sale publice pe tema pandemiei, dar asta doar pentru că este mereu „în tensiune”.
 
Ludovic Orban, prezent duminică seara la B1 TV, a declarat că începând cu ziua de luni, după şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în Bucureşti va fi obligatorie purtarea măştii în toate spaţiile publice, inclusiv pe stradă, iar restaurantele vor fi închise. Întrebat ce se întâmplă cu aceste măsuri dacă luni rata de infectarea va scădea din nou sub 3 la mia de locuitori, Gheorghe Cojanu a sugerat că aceste măsuri pot fi anulate chiar în şedinţa în care au fost adoptate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările