CTP, despre Dăncilă şi Paşcu, noii angajaţi ai BNR: „Doi şomeri pe care nu i-ar fi angajat nici dracu' să-i pieptene coada“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Cristian Tudor Popescu este de părere că această numire în funcţie ne arată tocmai faptul că „nimic nu este prea de tot“ în România. Potrivit gazetarului, atât Viorica Dăncilă, fost premier al ţării, cât şi Ioan Mircea Paşcu, fost europarlamentar şi fost vicepreşedinte al Parlamentului European, au fost trimişi de PSD la BNR pentru „a le închide gurile“.

   „Aceste două persoane când au fost angajate la Banca Naţională erau doi şomeri pe care în mediul privat nu i-ar fi angajat nici dracu' să-i pieptene coada”, a spus gazetarul la Digi24. 

Cristian Tudor Popescu: „Această ştire cu doamna Dăncilă expert la Banca Naţională mi-a mai adăugat o teoremă în ceea ce priveşte spaţiul românesc: Nimic nu e prea de tot. Cunoaştem vorba românească «Domne, e prea de tot». Nu, pe plaiul acesta binecuvântat nimic nu e prea de tot. Am enunţat această teoremă după ce am verificat ştirea şi după ce i-am văzut poza doamnei în cauză, că nu îmi venea să cred.

Nu ai ce să comentezi în legătură cu doamna în cauză, ştie o ţară întreagă despre ce e vorba în legătură cu dânsa şi iscusinţele sale. De comentat este în legătură cu Banca Naţională.

Domnul Adrian Vasilescu a realizat una dintre cele mai penibile ieşiri publice ale sale în lunga carieră de aproape 30 de ani de când este consilier al BNR. Şi-a asumat a spune că doamna Dăncilă şi domnul Paşcu vor deschide nişte uşi la Bruxelles. Înţelegem că uşile acestea sunt închise şi nu pot fi deschise de actualii experţi, specialişti, înalţi funcţionari ai BNR. Nu sunt în stare, nu-i bagă nimeni în seamă acolo şi este nevoie de doamna Dăncilă şi de domnul Paşcu, altfel nu se poate.“

Doamna Dăncilă, o ruşine naţională pe care a adus-o la BNR

Cristian Tudor Popescu: „De ce face asta domnul Isărescu? Pentru că domnul Isărescu este confirmat în funcţie de Parlament. Peste doi ani tot Parlamentul trebuie să îl confirme în funcţie. Prin urmare, are nevoie de toate partidele şi joacă în felul acesta. A făcut acum un serviciu nu lui Dăncilă şi lui Paşcu, că nu-i pasă lui de Dăncilă şi de Paşcu. A făcut un serviciu PSD-ului că le-a închis gura ăstora.

Mă întreb cum arătăm noi, simpli cetăţeni, în ochii domnului Isărescu? Înainte să facă mişcarea asta, în special cu Dăncilă, că asta e cunoscută, cum s-a gândit el ?«Ce o să zică oamenii ăştia? O ştie o ţară întreagă pe asta, doamna Dăncilă este o ruşine naţională pe care o aduc în Banca Naţională»?“

Cristian Tudor Popescu: „Aceste două persoane în clipa de faţă sunt nişte cuie în talpă pentru PSD, nişte pietre în pantof, pentru că au rămas fără funcţie. Domnul Paşcu s-a dat de ceasul morţii să fie comisar european măcar două-trei săptămâni pentru că îi creştea pensioara, pe lângă cea pe care o ia aici în Românica, îi creştea pensioara aia europeană spre Cosmos, dacă apuca. În ultimul moment chiar doamna Dăncilă l-a retras de acolo de la nominalizare.

Amândoi au un potenţial în interiorul partidului de a cârâi iar actuala conducere nu îşi doreşte aşa ceva. Astfel că, potrivit unei tradiţii a PSD, cel mai bine e să le închizi gura cu nişte posturi. Aceste două persoane când au fost angajate la Banca Naţională erau doi şomeri pe care în mediul privat nu i-ar fi angajat nici dracu să-i pieptene coada.

În schimb, domnul Isărescu a zis o vorbă românească «Câinii latră, ursul bese», adică «O fac pentru că pot, ce o sa îmi faceţi?».

Eu pe domnul Mugur Isărescu l-am susţinut în diverse momente dificile şi pentru el şi pentru această ţară. Domnul Isărescu a făcut nişte lucruri pentru ţara asta în aceşti 30 de ani. Dacă nu ar fi fost dânsul la Banca Naţională nu ştiu ce se alegea de România în anumite momente. Acum a venit vremea să primesc şutul îl gură şi l-am primit, de la domnul Isărescu.

Numirea acestei doamne şi a politrucului Paşcu arată dispreţul faţă de oameni, de simpli cetăţeni ai acestei ţări. Când numeşti pe cineva în felul ăsta nu faci decât să spui «Uite, bă, imbecililor că pot să o fac. Da, i se spunea proasta naţiei, i s-o fi spus, dar uite că eu pot să o pun, care e problema?».“

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite