CTP, despre o dezbatere Dăncilă-Iohannis: Dumneavoastră, ca votant, aţi vrea să aveţi o discuţie intelectuală cu această doamnă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a discutat anunţul preşedintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere electorală cu şefa PSD, Viorica Dăncilă, contracandidata sa în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Cunoscutul gazetar a atras atenţia că o întâlnire cu ziariştii, în cadrul căreia acesta să primească întrebări, ar fi mult mai importantă decât o dezbatere cu Dăncilă.

„I-aş întreba pe toţi votanţii din turul 1 ai lui Klaus Iohannis şi pe cei care nu au votat-o pe d-na Dăncilă şi care au de gând să nu vină la vot pentru că nu are loc o dezbatere: dvs. aţi vrea să vă întâlniţi cu Dăncilă? Dvs personal, ca votant, aţi vrea să vă întâlniţi şi să aveţi o discuţie intelectuală cu această doamnă?”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Cu cine vreţi să se întâlnească Klaus Iohannis? Cu o persoană care a scăpat partidul de sub control – dna Dăncilă se face de râs acum, în şedinţa PSD, şi s-o salveze dl Iohannis invitând-o la dezbatere? Am văzut toate dezbaterile de tur 2 din 1990 şi până acum, pe una dintre ele am şi moderat-o, şi niciodată nu a fost prezent în dezbatere un candidat cu nivel intelectual şi mental atât de jos. Când te întâlneşti – e o chestiune tehnică aici - cu cineva aflat în această condiţie şi mai are şi vreo 15 puncte sub tine, comiţi o greşeală uriaşă. Nu te întâlneşti cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine. D-na Dăncilă, prin simpla prezenţă acolo, având în vedere nivelul jos la care se află, nu poate decât să câştige. Dl Iohannis ce să câştige? Eu sunt de acord cu această decizie a preşedintelui”, a continuat gazetarul.

„Însă, dacă preşedintele nu face cel puţin o dezbatere liberă cu ziariştii, care după părerea mea va fi mult mai grea decât una cu Viorica Dăncilă, o dezbatere în care să i se pună întrebări de către toată lumea prezentă în sală, dacă nu face o astfel de dezbatere, atunci nu e în regulă. Va fi întrebat de atâtea lucruri pe care nu le-a lămurit, evident că jurnaliştii îl vor întreba, au memorie bună”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite