CTP, în contextul disputelor PNL-USR: Firea poate să plece în concediu. Ce campanie să mai facă? A câştigat!

CTP, în contextul disputelor PNL-USR: Firea poate să plece în concediu. Ce campanie să mai facă? A câştigat!

Cristian Tudor Popescu consideră că disputele dintre PNL şi USR o favorizează pe Gabriela Firea, mai ales dacă alegerile se vor desfăşura ca şi până acum, într-un singur tur. FOTO captură CTP TV

Cristian Tudor Popescu crede că Gabriela Firea are şanse mari să câştige un nou mandat pentru Primăria Capitalei, în contextul disputelor dintre PNL şi USR şi cu atât mai mult în cazul alegerilor într-un singur tur de scrutin.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mă gândesc că doamna Firea poate să plece în concediu. Ce campanie să mai facă? A câştigat. Alegerile sunt într-un singur tur şi relaţiile dintre PNL şi USR sunt cele pe care le vedeţi. Cei mai mulţi dintre cei care au votat atât PNL, cât şi USR, i-au gândit ca dreapta, ca reprezentanţi, împreună, eventual să fie la guvernare, să fie aliaţi în Parlament. Au fost văzuţi ca soluţii împotriva PSD. Ei în momentul ăsta îşi bat joc”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.
 
„Doamna Firea îşi aplică metodele pe care le ştie bine, pentru că a lucrat în presa de propagandă şi ştie cum se face”, a spus Cristian Tudor Popescu.
 
„Nu vii în modul cel mai combinagist politic cu 2-3 luni înainte de alegeri şi spui: ăsta e candidatul nostru. Cum să vii cu un primar cu 3 luni înainte de alegeri? Ce zic oamenii? Înseamnă că e un joc politic. Între timp se ocupă PNL şi USR să-şi dea capete în gură. Cu alegeri într-un singur tur, în aceste condiţii, Gabriela Firea câştigă detaşat”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: