CTP, despre asaltul AUR asupra primăriei din Timişoara: Ne găsim într-o situaţie de urgenţă, de catastrofă naturală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a discutat vineri seară, la Digi24, despre asaltul simpatizanţilor AUR asupra primăriei Timişoara.

Gazetarul aseamănă această acţiune cu cea a Cămăşilor brune din Germania anilor '20-'30. Cămăşile brune erau "detaşamente de asalt" ce luau cu asalt înstituţiile publice pentru a-şi face singuri dreptate.

"Ca şi în Germania anilor '20, '30, autorităţile, respectiv poliţia, se făceau că nu văd când se călcau în picioare orice reguli şi erau agresaţi cetăţenii şi instituţiile”, a precizat CTP la Digi24.

CTP atrage atenţia la lozincile dure pe care simpatizanţii AUR le-au avut cu privire la primarul Timişoarei. Acesta s-a întrebat retoric ce s-ar fi întâmplat dacă primarul Timişoarei, Dominic Fritz, s-ar fi aflat în primărie la acel moment. 

"Astfel de scandări mă fac să mă gândesc, şi întreg comportamentul acestor indivizi, ce s-ar fi întâmplat dacă se întâlneau cu Dominic Fritz, dacă era în birou Dominic Fritz, şi nu plecat în străinătate, cum înţeleg că este. Ce s-ar fi întâmplat acolo?", a declarat Cristian Tudor Popescu.

Aceste acţiuni desfăşurate de cei de la AUR ar putea atrage din ce în ce mai mulţi simpatizanţi, dat fiind faptul că guvernarea actuală dă multe rateuri, a mai precizat CTP. 

"Aceşti inşi nu fac decât să speculeze ceea ce se întâmplă - atitudinea preşedintelui Iohannis care a pierdut enorm în încrederea publicului, problemele facturilor la energie, care sunt gestionate cât se poate de prost în momentul ăsta de către Guvern, care stă să explice una, alta, formulare, să faci reclamaţie... Ne găsim într-o situaţie de urgenţă, de catastrofă naturală!", a declarat CTP.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite